Informatikai rendszerek fejlesztése

Cégünk informatikai rendszerek fejlesztésével kapcsolatos szolgáltatást nyújt a vállalati projektek életciklusának teljes folyamatában, az igény felmerülésétől a fejlesztésen át a futó rendszer támogatásáig. Szoftverfejlesztőként igyekszünk az ügyfeleinknek leginkább megfelelő szoftveres megoldásokat ajánlani, figyelembe véve a hardver környezetet, a minőségi elvárásokat, a költséghatékonyságot és a könnyű karbantarthatóságot.

Teljes fejlesztési életciklus támogatás

Cégünk szakmai kompetenciája és tapasztalatai alapján támogatást nyújt az integrált szoftverrendszerek fejlesztési életciklusának minden szakaszára (igényfelmérés, követelményelemzés, tervezés, implementáció, bevezetés, felhasználók képzése).

A támogatás magában foglalja a létező folyamatok felmérését, a folyamatok fejlesztését, megvalósítását, a szervezeti struktúra és működés átszervezését, valamit az ezekre épülő monitoring rendszerek megvalósítását. A felmérés alapján informatikai rendszerek specifikációja és bevezetése, valamint automatizált workflow megoldások bevezetése válik támogathatóvá.

Testre szabott csomagszoftverek és egyedi fejlesztések

Megrendelő partnereink egyedi igényei alapján, folyamatos konzultáció mellett alakítjuk ki a szoftveres megoldásokat, szükség szerinti mértékben alkalmazva az egyedi fejlesztéseket. A csomagszoftverek paraméterezése, testre szabása mellett vállaljuk egyedi szoftvermodulok, vagy teljes szoftverrendszerek kifejlesztését is. Munkatársaink Windows és UNIX platformon, Microsoft, Java, XML és Oracle technológiával rendelkeznek sok éves tapasztalattal.

 
 
 
 

© 2010 - 2015 Multilogic. Minden jog fenntartva.