Informatikai tanácsadás

Cégünk tanácsadási szolgáltatást nyújt a vállalati projektek életciklusának teljes folyamatában, az igény felmerülésétől a fejlesztésen át a futó rendszer támogatásáig. Informatikai tanácsadóként igyekszünk az ügyfeleinknek leginkább megfelelő megoldásokat ajánlani, figyelembe véve a minőségi elvárásokat, a költséghatékonyságot és a tudásátadást.

Projektmenedzsment

Szakmai projektmenedzsment támogatást biztosítunk a fejlesztési projektek lebonyolításához. Elsősorban informatikai projektek ügyféloldali projektmenedzsment szakértelmét biztosítjuk ügyfeleink számára. A támogatás magában foglalhatja a kezdeti igényfelmérést és/vagy tenderkiírást is. Projektmenedzsment tevékenységünk során biztosítjuk a projekt tevékenységek tervezését, kontrollját, minőségbiztosítását és kockázatkezelését. A végrehajtás során tartjuk a kapcsolatot a megbízott alvállalkozókkal. Tanácsadóinknak sok éves tapasztalata van komplex projektek kezelésében is.

IT stratégia készítés

Az ügyfeleink üzleti céljainak megvalósulása érdekében az ügyfeleink üzleti stratégiájának, pillanatnyi helyzetének és elvárásainak ismeretében javaslatot teszünk a követendő informatikai stratégiára. A kialakított stratégia magában foglalja az információ és vállalati erőforrás hasznosítási tervet a vállalat üzleti tervével összhangban. A stratégia kialakítása során javaslatot teszünk az IT támogatásra is.

Bevezetéstervezés, képzéstervezés és oktatás

A megfelelő felkészítés elengedhetetlen a bevezetendő projekt sikere szempontjából. Az ügyfeleink szervezetének felkészítését vállaljuk a bevezetéstervezés keretében, annak érdekében, hogy a bevezetni kívánt új megoldásokat, technológiákat a szervezet komplikációk nélkül alkalmazhassa. Ezen kívül vállaljuk az ügyfeleink céljaihoz, informatikai csapatának és végfelhasználóinak felkészültségéhez igazodó képzési programok kialakítását, a képzések megszervezését és megtartását is.

 
 
 
 

© 2010 - 2015 Multilogic. Minden jog fenntartva.